toimivia tuotteita työhyvinvoinnin tueksi

Dobre© tuotteet

Toimiva menetelmä

Dobre©- pala palata kohti työhyvää

Dobre-palapeli antaa mahdollisuuden tarttua konkreettisesti abstraktiin asiaan. Työhyvinvoinnin osa-alueista tulee käsinkosketeltavia, jolloin laajaa käsitettä on helpompi hahmottaa. Peliä voidaan hyödyntää mm. työnohjauksissa, kehityskeskusteluissa, työpaikan kahvipöydän ajatusten herättäjänä, palautteen antamisen välineenä jne. Dobre-palapeliä voidaan hyödyntää molemmin puolin, jolloin tyhjällä puolella voidaan hahmottaa eri asioita palapelin keinoin.

Dobre-palapeli on suomalaisesta vanerista tehty palapeli, jossa on 1 + 7 palaa. Pelin halkaisija on 480 mm. Peliin liittyy ohjevihko ja kassi, jossa peli kulkee näppärästi mukana paikasta toiseen. Ohjevihkosta löytyy peliin liittyviä lomakkeita ja vinkkejä pelin käyttöön.

Dobre-peli on myynnissä PeliNikkarit Oy:n verkkokaupassa
https://www.pelinikkarit.fi

Dobre©-noppa antaa leikillisen tavan vahvistaa työyhteisön myönteistä puhetta.

Dobre©-noppa kannustaa työyhteisön jäseniä tuomaan esiin myönteisiä ja positiivisia kommentteja toisistaan. Noppa antaa myös mahdollisuuden välittää kiitosta ja arvostusta, jota kaikki arvostavat. Noppa tuo lisäksi iloa ja pelleilyä työyhteisöön, mikä on hyödyllistä vahvistamaan myönteistä työilmapiiriä.

Dobre©-noppa työpöydällä pitää tärkeät asiat aktiivisesti mielessä.

Dobre©-noppa on pian tulossa verkkokauppaan. 

Dobre©-noppa on mahdollista saada myös omalla logolla. Olethan yhteydessä, kerromme mielellämme lisää.

lisäosat 

Kysymys kysymykseltä kohti työhyvinvointia  kysymyskortit 1 ja 2

Hyvät kysymykset johtavat ajatuksia kohti asian ydintä. Olemme tuottaneet kortit, jotka toimivat ajatusten herättäjinä ja keskustelun käynnistäjinä. 

Kysymykset toimivat Dobre-palapelin kanssa yhdessä tai erikseen. Kysymyskorttipakan kysymykset on tarkoitettu ajatuksien herättäjiksi ja keskustelun tueksi.

Aihealueina ovat motivaatio, palaute, oma hyvinvointi, ilmapiiri, johtaminen, työolot ja työnhallinta.

Kysymyskorttipakka 1 sisältää perustason kysymyksiä aiheesta ja Kysymyskorttipakka 2 syventää aihetta.

Pakka: korttipakkakoko, 49 laminoitua korttia, korttikotelo


Työnohjauskortit kuntoutusalalalle

Muutos syntyy ihmisten välissä, yhdessä ymmärtäen ja tehden. työnohjaukselliset kuntoutuskortit tukevat kuntoutusalan ammattilaista positiivisen muutoksen tekemisessä. 

Työnohjauskorttien avulla voit reflektoida omaa työtäsi ammattilaisena kuntoutusprosessissa. Kysymykset herättävät pohtimaan yhteistä sanoittamista ja kieltä, kuntoutusprosessia, verkostotyötä, laatua, motivoitumista, ammatillista kehittymistä ja läsnäoloa.

Aihealueina ovat kuntoutusprosessi, laatu, läsnäolo, motivoituminen, sanoittaminen ja kieli, työssä kehittyminen ja verkostotyö.

Kortit ovat korttipakkakokoa, pakkaus sisältää 49 laminoitua kysymyskorttia ja korttikotelon.